Antena Căutare

Bătaie pe o trecere de pietoni! O femeie a fost lovită în față de un bărbat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

O bătaie pe o trecere de pietoni a fost filmată în Rusia. O femeie a fost lovită în față de pasagerul unui taxi,  după care alte persoane s-au implicat în conflict.

Bătaie pe o trecere de pietoni! O femeie a fost lovită în față de un bărbat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO
Captură video

Totul a început după ce o femeie și un bărbat au pășit pe trecerea de pietoni, pe culoarea roșie a semaforului. Un taximetrist a frânat brusc în fața celor doi.

Apoi, un pasager al taxiului a coborât din mașină și a amenințat să o lovească pe femeie. Alți doi bărbați masivi au alergat ca să intervină pentru pietoni. Pasagerul a lovit-o pe femeie în față.

Șoferul de taxi și un alt pasager s-au iimplicat și ei în conflict, blocând traficul. Șoferul de taxi a scos spray cu piper pentru a liniști apele.

Potrivit presei din Rusia, conflictul a avut loc în Karliningrad, în iulie 2017, dar imaginile video au devenit viral acum pe internet.

Șoferul de taxi le-a declarat polițiștilor că pasagerul care a ieșit furios din mașina lui lovise ceva când el a pus frâna bruscă. El a susținut că a încercat să îi despartă pe cei care se băteau, dar a fost insultat de un trecător. A alergat înapoi la mașină și a luat sprayul cu piper ca să alunge bărbații violenți.

Când conflictul s-a încheiat, pasagerii s-au întors în taxi, iar șoferul i-a dus la un cinematograf din Baltrion.

Poliția nu a primit nicio plângere de la victimelecare au fost implicate în acea bătaie pe trecerea de pietoni.

Von der Leyen: Uniunea Europeană va lucra din greu pentru un viitor în care să fie aliată şi parteneră a Marii Britanii... Cum vor fi afectați românii care locuiesc sau vor să meargă în Marea Britanie, după Brexit! Schimbări importante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x