Antena Căutare

Bilanț tragic în Afganistan: 15 morţi, între care șase femei şi opt copii

Astăzi a explodat o mină în localitatea Imam-Sahib, în nordul Afganistanulu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului afgan de Interne, incidentul s-a soldat cu 15 morți.

Bilanț tragic în Afganistan: 15 morţi, între care șase femei şi opt copii
O exploxie a omorât 15 oamni în Afganistan

La trecerea unui vehicul, o mină a explodat și a ucis 15 oameni, victimele sunt şase femei, opt copii şi un bărbat.

"În jurul orei locale 17:00, o mină instalată de teroriştii talibani a explodat la trecerea unui vehicul civil în piaţa Imamuddin din Imam-Sahib, provincia Kunduz, ucigând 15 civili", a declarat Nasrat Rahimi.

Potrivit agerpres.ro, Imam-sahib este o localitate foarte apropiată de frontiera tadjikă. Provincia Kunduz este scena unor confruntări regulate între talibani şi forţele guvernamentale, sprijinite de americani. Capitala cu acelaşi nume al provinciei a fost obiectul unui asalt al insurgenţilor, care a eşuat la începutul lunii septembrie. Talibanii au cucerit pentru scurt timp oraşul în septembrie 2015.

Citește și:

Clipe de groază la o moschee! 62 de oameni au fost ucis într-un atac cu o bombă

Idilă de dragoste după gratii! O femeie gardian într-o închisoare a întreţinut ilegal relaţii intime cu un deţinut... FOTO/ Fotografia postată de Donald Trump pe Twitter a stârnit mii de reacții! “Nu s-a mai văzut niciodată un tors ca ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x