Antena Căutare

Ce salariu primește un anagajat la Palatul Buckingham. Regele Charles al III-lea caută personal pentru reședina sa

Regele Charles al III-lea face angajări la Palatul Buckingham. Suma uriașă pe care o primește un grădinar care se ocupă de celebra grădină a reședinței sale.

colaj foto regele charles al iii-lea si regina elisabeta a ii-a in curtea palatului Buckingha Galerie
Regele Charles al III-lea face angajări la Palatul Buckingham. Suma uriașă pe care o primește un grădinar care se ocupă de celebra grădină a reședinței sale. | Profimedia

După decesul mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, noul monarh al Marii Britanii și-a mutat reședința la Palatul Buckingham. El locuiește acolo alături de soția sa, Camilla, Regina Consoartă a Regatului Unit și odată ce s-au stabilit în noua lor casă vor să facă și câteva schimbări.

Regele Charles al III-lea face angajări. Salariul uriaș pe care îl primește un grădinar la Palatul Buckingham

Noul monarh al Marii Britanii caută grădinar pentru grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham. Potrivit fișei postului, Regele Charles al III-lea caută „persoane pasionate de plante” și de tot ce înseamnă grădinărit, transmite The Sun.

Responabilul ar urma să se ocupe de celebrele grădini din curtea palatului care se întind pe nu mai puțin de 16 hectare.

Conform aceleiași surse, spațiul de la Palatul Buckingham mai include un loc de aterizare pentru elicopter, un lac și un teren de tenis pe care au jucat în urmă cu ani buni legendarii Björn Borg, John McEnroe sau Steffi Graf.

„În calitate de manager al grădinilor vei fi responsabil pentru întreținerea și aspectul la un standard excepțional pentru Buckingham Palace Gardens și zonele înconjurătoare.

Conducând o echipă dedicată și talentată, îți vei folosi abilitățile și expertiza pentru întreținerea gazonului, zonelor cu arbuști, plantelor erbacee și trandafirilor.

Vei savura provocarea de a te asigura că gradinile noastre sunt prezentate la cele mai înalte standarde și vei fi mândru că mii de oameni se bucură de ele în fiecare an la evenimente”, se arată în anunțul Casei Regale Britanice, mai arată sursa citată.

Anuțul decrie postul ca îngrijitor al „grădinilor pe care mii de oameni le vor admira”, în timp ce lucrează pentru „instituția de renume mondial”.

„Cu devotament față de horticultură, te vei concentra pe realizarea proiectelor noastre de conservare și îmbunătățire a biodiversității bogate din grădinile noastre”, continuă anunțul.

„Dacă el la fel de pasionat de plante precum ești și de oameni, atunci acest rol te va inspira să oferi rezultate”, conchinde acesta.

De asemenea, noul angajat va avea o echipă mai mare de condus, iar pentru acest rol atât de important, nici salariul nu este unul de lepădat. Salariul pentru un anagajat pe acest post ajunge la 40.000 de lire sterline pe an, echivalentul a 46.500 de euro. Totodată, grădinarul va avea doar 39 de ore de muncă pe săptămână.

De altfel, anunțul vina la scurt timp după ce Regele Charles al III-lea a mai lansat o altă campanie de recrutare. Oficialii au anunțat, de curând, că suveranul este în căutarea unui pilot și a unui co-pilot care să îi conducă elicopterul. Acesta promite să ofere un salariu „competitiv” și mai multe bonusuri.

Unde petrecea, de fapt, Elon Musk, când toată lumea credea că e în România. A publicat pe Twitter imagini de la petrecer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x