Antena Căutare

China a executat trei filipinezi acuzati pentru trafic de droguri

China nu a plecat urechea la cererile de clementa si a executat trei cetateni filipinezi care au fost arestati in 2008 pentru trafic de heroina.



Traficantii au fost arestati dupa ce au fost depistati ca aveau asupra lor cate 4 kilograme de droguri. Celor trei li s-a permis sa isi vada familiile inainte sa fie executati.

Elizabeth Batain, in varsta de 38 de ani, a fost executata intr-o inchisoare din orasul sudic Shenzhen, iar Sally Ordinario-Villanueva, 32 ani, si Ramon Credo, 42 ani, au fost ucisi in orasul Xiamen.

Acestia sunt primii filipinezi executati de China pentru trafic de droguri, au declarat oficialii din Filipine. Familiile a doi dintre prizonieri au trimis scrisori deschise catre autoritatile din China cerand clementa si argumentand ca acestia au fost pacaliti de adevaratii traficanti.

Ministrul de externe din China a spus insa ca traficul de droguri este o incalcare serioasa a legii si ca s-a facut dreptate.


sursa: Antena3.ro


foto: filipinolivingabroad.com

Libia: NATO preia controlul operatiunilor aeriene... Fregata Regele Ferdinand, pregatita pentru interventia in Libia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x