Antena Căutare

„Vino, mamă, acasă!”. Abuzată și omorâtă cu 26 de lovituri de cuțit! Cum a sfârșit Mihaela pe mâna unor traficanți! Era de vârsta Alexandrei și Luizei!

Mihaela Miloiu avea 18 ani, era de-o seamă cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, când a intrat pe mâna unor traficanți și a ajuns să fie abuzată și omorâtă în Elveția.

„Vino, mamă, acasă!”. Abuzată și omorâtă cu 26 de lovituri de cuțit! Cum a sfârșit Mihaela pe mâna unor traficanți! Era de vârsta Alexandrei și Luizei!
Mihaela Miloiu.

Fata a intrat pe mâna unei temute reţele de trafic de carne vie din Câmpulung, clanul Boceanu, când avea 15 ani. În martie 2016, când au fost arestaţi, fata a dat declaraţie în faţa procurorilor DIICOT, însă ei nu au considerat că ea este o victimă a traficului de persoane.

Mihaela fusese racolată de Dafinel Boceanu prin metoda „lover-boy”, un procedeu de aservire totală a victimelor care se îndrăgostesc orbeşte de traficant.

„Parcă era drogată. Poate i-o fi dat ceva… După ce l-au arestat, i-am zis «vino, mamă, acasă», dar ea tot acolo stătea, în casa lui, şi zicea că-l aşteaptă să se întoarcă.”, a povestit mama Mihaelei Miloiu.

În iunie 2016, fraţii Boceanu au primit condamnări cu suspendare. Puşi în libertate, ei au continuat să-şi exploateze victimele.

Când a vorbit Mihaela ultima oară cu părinții ei

Părinţii au văzut-o ultima oară pe Mihaela pe 4 octombrie 2016. Era ziua tatălui ei, iar fata a venit acasă, în satul Capu Piscului, ca să-l sărbătorească. Trei zile mai târziu, faţa a fost dusă de clanul Boceanu în Elveţia.

„Eu am vorbit ultima dată cu ea pe 16 noiembrie. Nu ştiu de pe ce şi cum m-a sunat, pentru că întotdeauna ne suna de pe alte numere. Eu nu puteam să o sun, că ea n-avea niciodată un telefon, suna când de pe un număr, când de pe altul. I-am luat eu odată o telefon nou, i l-a găsit el şi l-a aruncat.”, și-a amintit Velica Miloiu, mama adolescentei.

„Când m-a sunat ultima oară, m-a întrebat ce fac, am întrebat-o pe unde e, mi-a zis că e pe la o soră de-a lui Dafinel, că el are nişte surori. Mi-a zis «mai vorbim, te mai sun»”, a adăugat ea.

Nu au mai vorbit. La două săptămâni după acest apel, Mihaela Miloiu a fost ucisă. Jurnaliştii din Elveţia şi din Franţa au scris zeci de articole despre această crimă.

„Mihaela locuia chiar acolo, lângă tine, într-un apartament discret, închiriat într-un cartier popular din Lausanne. Seara, ea și-a vândut trupul la Sévelin, centrul prostituției din cantonul Vaud. Cum a putut ea să moară în atâta indiferență?”, se întrebau jurnaliştii de la 24heures.ch.

În noaptea de 29/30 noiembrie 2016, Mihaela a urcat în maşina unui bărbat. Cadavrul ei a fost găsit două săptămâni mai târziu, într-o pădure din localitatea franceză Frasnois, aflată lângă granița cu Elveția. Avea 26 de lovituri de cuţit, iar chipul îi fusese desfigurat de lovituri. Ca să o poată identifica, jandarmii francezi au făcut un portret robot 3D pe care l-au distribuit în toată Europa.

Familia Mihaelei a aflat că fata este moartă abia la un an după dispariţia ei.
Părinții fetei s-au îndatorat ca să reușească să o îngroape. Mama ei a regretat că nu a deschis sicriul, ca să o vadă, înainte de a o înmormânta.

Luna trecută, bărbatul acuzat că a ucis-o pe Mihaela Miloiu a fost trimis în judecată. El ar putea fi condamnat pe viaţă pentru omor, scrie presa franceză.

El a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu tânăra, dar a spus că nu a omorât-o, ci că a ucis un cerb – motiv pentru care avea o rană la mână. Mai multe detalii, pe libertatea.ro.

Jaf insolit la Hong Kong, în contextul panicii cauzate de coronavirus: Înarmaţi cu cuţite, trei hoţi au furat sute de ro... Global Firepower - România urcă în clasamentul armatelor lumii, dar şi în topul statelor UE, din punct de vedere militar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x