Antena Căutare

Cum poate reacționa un părinte la așa ceva! O mamă și-a surprins copilul în timp ce folosea asistentul de la Google, Alexa, pentru a-și face temele - VIDEO

Leanne Gormanley a rămas surprinsă, în timp ce fiul ei, Bryce, în vârstă de nouă ani, s-a folosit de asistentul Google, Alexa, să-și rezolve problemele la matematică.

Leanne Gormanley a rămas surprinsă, în timp ce fiul ei, Bryce, în vârstă de nouă ani, s-a folosit de asistentul Google, Alexa, să-și rezolve problemele la matematică.

Într-un video amuzant, Leanne îl surprinde pe Bryce stând destul de fericit pe podeaua sufrageriei, întrebând-o pe Alexa: „Cât face opt ​​înmulțit cu patru?”, printre alte întrebări legate de tema lui.

În timp ce Bryce notează rapid răspunsurile Alexei, Leanne îl urmărește cu sprâncenele ridicate. Inevitabil, mama lui îl deranjează, întrebându-l: „Ce se întâmplă aici?”. Cu un zâmbet obraznic, băiețelul răspunde pur și simplu, spunând: „Îmi fac temele”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce Leanne încearcă pe cât posibil să se abțină din răs, intră în modul mămică, spunând: „Nu, nu așa îți faci temele de acasă”.

Dar Bryce nu este impresionat. El o sfidează pe mama lui și continuă să-i ceară Alexai răspunsurile pentru a termina cat mai repede tema. La finalul videoclipului, Leanne îi spune: „Îți dai seama că le vei face pe toate din nou, nu?”

De când a fost încărcat genialul videoclip pe Facebook, acesta a fost deja vizionat de aproape două milioane de ori, cu peste 20.000 de reacții.

Cum poate reacționa un părinte la așa ceva! O mamă și-a surprins copilul în timp ce folosea asistentul de la Google, Alexa, pentru a-și face temele - VIDEO

Deși este evident că această modalitatea de a face temele nu e potrivită, mulți au aplaudat tânărul pentru că este suficient de intuitiv pentru a apela la un dispozitiv pentru ajutor. Un utilizator a scris: „Mă bucur pentru Bryce. Trebuie să-i dau credit pentru că a făcut asta lol."

„I-am spus că voi pregăti cina, așa că poate să se apuce de teme. În timp ce găteam, o auzeam pe Alexa pe fundal spunând ceva, așa că am intrat în sufragerie să verific și acolo l-am prins. După cum puteți vedea pe fața lui, el a fost destul de șocat când l-am prins. Asta m-a determinat să fac public clipul”, a declarat mămica.

Ca aproape toți copiii, Bryce nu este un fan al temelor. Dar Leanne a spus că a participat recent la ședința cu părinții, unde profesorul lui a spus că „se descurcă foarte bine în toate aspectele studiilor sale academice”.

Cum poate reacționa un părinte la așa ceva! O mamă și-a surprins copilul în timp ce folosea asistentul de la Google, Alexa, pentru a-și face temele - VIDEO

Indienii de la Tech Mahindra deschid în Timişoara primul centru de dezvoltare din România... Parisul speră să anunţe un acord al Brexitului marţi seara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x