Antena Căutare

Donald Trump, apariție surpriză la o nuntă din New Jersey. Mirii au rămas mască la vederea președintelui american

Donald Trump, imprevizibil ca întotdeauna, a apărut neanunțat la o nuntă privată organizată sâmbătă seară în clubul său de golf din New Jersey, spre surprinderea mirilor și a invitaților acestora, informează bfmtv.com, potrivit Agerpres.

Donald Trump, imprevizibil ca întotdeauna, a apărut neanunțat la o nuntă privată organizată sâmbătă seară în clubul său de golf din New Jersey, spre surprinderea mirilor și a invitaților acestora, informează bfmtv.com, potrivit Agerpres.

După ce a fost ales președinte al Statelor Unite, Donald Trump și-a făcut un obicei din a părăsi Washingtonul pe durata weekendurilor. În ultimele luni, președintele american și-a înmulțit deplasările spre reședința sa din Mar-a-Lago, Florida, și spre clubul de golf pe care îl deține în Bedminster Township, în New Jersey.

Donald Trump a decis să își petreacă weekendul trecut în acel club privat din New Jersey, cu scopul de a participa și la o gală de caritate, ce a fost organizată duminică de un deputat republican. Însă președintele nu s-a putut abține să facă o surpriză invitaților clubului său. În timp ce o nuntă privată se derula în incinta clubului, sâmbătă seară, Donald Trump a dorit să facă o vizită tinerilor căsătoriți, într-o manieră neașteptată.

În jurul orei locale 22.30, președintele american a apărut în sala în care era organizată petrecerea, spre marea mirare a mirilor și a invitaților lor, care nu erau la curent cu prezența lui Donald Trump în Bedminster. Potrivit mai multor surse care au fost prezente la ceremonie, agenții din serviciul de protecție a președintelui au intrat în sală cu doar câteva minute înainte de sosirea lui Trump, pentru a securiza perimetrul și pentru a se asigura că invitații nu îl vor încercui pe liderul de la Casa Albă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a pătruns în sală, Donald Trump a dorit să afle numele mirilor — Kristen Piatkowski și Tucker Gladhill — și a acceptat să apară în câteva fotografii. Președintele a acordat apoi autografe pe mai multe șepci pe care era inscripționat sloganul lui de campanie, "Make America Great Again". Potrivit CNN, unii dintre invitați l-au aplaudat pe Donald Trump și au început să scandeze "U.S.A.!".

Serviciul de presă de la Casa Albă nu a fost informat în legătură cu această vizită surpriză, despre care a aflat abia după ce o serie de fotografii au fost publicate pe rețelele de socializare.

Înspăimântător. Unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune în România a avut UN ACCIDENT GRAV de mașină: „Nu am vă... Ipoteză șocantă! Cutremurul din Turcia ar fi fost provocat artificial: "Este o posibilitate foarte serioasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x