Antena Căutare

Dramatic! Viața unei femei a fost distrusă în urma unei răceli! Motivul pentru care medicii au decis să-i amputeze mâinile și picioarele! 

O femeie din Statele Unite ale Americii, mama a șase copii, a trecut prin momente cumplite după ce s-a confruntat cu o răceală puternică, ce s-a transformat într-o pneumonie. Ulterior, însă a dus la septicemie, astfel că medicii au decis să-i amputeze mâinile.

Tiffany King, în vârstă de 38 de ani, a fost transportată de urgenţă la un spital din Provo, Utah, în mijlocul lunii ianuarie, după ce s-a trezit în mijlocul nopţii cu probleme respiratorii, potrivit Daily Mail.

Femeia a intrat în comă după ce a fost diagnosticată cu pneumonie, iar ulterior s-a transformat în septicemie. Deși medicii i-au dat doar 15 la sută șanse de supraviețuire, ea a reușit să trăiască. Din păcate, însă, i-au fost amputate atât membrele inferioare, cât și cele superioare.

De asemenea, în timp ce era internată în spital, Tiffany s-a confruntat și cu o insuficiență renală și hepatică.

Scandal Facebook. Zuckerberg, convocat în Parlament după ce datele confidențiale ale utilizatorilor au influențat Brexit... Zuckerberg recunoaște: ,,Am făcut greșeli!”. Scandalul continuă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x