Antena Căutare

Escrocherie pe seama unui copil bolnav de Parkinson! Oamenii jefuiți au atacat-o pe mama păcălită: „Am fost scuipată pe stradă”

O escroacă fără inimă s-a folosit de disperarea unei mame pentru a-și băga în buzunare câteva mii de lire sterline. 

O escroacă fără inimă s-a folosit de disperarea unei mame pentru a-și băga în buzunare câteva mii de lire sterline.

Sue Baxter, o mamă din Isle of Wight, Marea Britanie, avea nevoie de bani pentru fetița ei, Katie. Micuța a fost diagnosticată cu Parkinson infantil, o boală de care suferă doar 25 de copii, în întreaga lume.

Sue a crezut că rugăciunile i-au fost auzite, atunci când a fost contactată de o femeie care i-a promis că o va ajuta să strângă cele 6.000 de lire de care avea nevoie pentru a-i cumpăra un pat special fetiței de 8 ani.

Escrocherie pe seama unui copil bolnav de Parkinson! Oamenii jefuiți au atacat-o pe mama păcălită: „Am fost scuipată pe stradă”

„Mi-a spus că deschisese un cont în care oamenii să doneze bani și că avea și ea o fetiță diagnosticată cu aceeași boală. Am stat ore întregi cu ea la telefon, vorbind despre copiii noștri, plângând din cauza greutăților cu care ne confruntam”, a povestit Sue Baxter.

Comunitatea a răspuns imediat apelului lansat. Din puținul lor, oamenii au dat ce au putut. În doar câteva zile, se strânseseră deja 3.000 de lire. Atunci a fost momentul în care escroaca a dispărut, cu tot cu bani.

Escrocherie pe seama unui copil bolnav de Parkinson! Oamenii jefuiți au atacat-o pe mama păcălită: „Am fost scuipată pe stradă”

Polițiștii au sfătuit-o pe Sue să nu vorbească despre caz cu presa cu oricine altcineva. Lipsa de comunicare i-a făcut pe cei care au făcut donații să își verse frustrările chiar pe ea.

„Am fost scuipată pe stradă. Ne-au spart geamurile de la casă...Nu am mai suportat, am plecat de acolo”, a povestit femeia.

În cele din urmă, autoritățile au dat de urma escroacei, Tracey Smith. Femeia a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare și obligată să plătească daune în valoare de o mie de lire sterline.

Video. Gestul care i-a salvat viața! Un bărbat a ieșit pe pervazul geamului după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcăr... Șocant! Drama trăită de o fată care a vrut să-și facă un tatuaj la un tatuator cu prețuri mai mici: "Am fost la un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x