Antena Căutare

Explozie in Amsterdam. Cladirea unui tribunal din centrul financiar, grav afectata

Cladirea unui tribunal din centrul financiar din Amsterdam a fost grav afectata de o explozie care a avut loc in timpul noptii, transmite Reuters, citat de Hotnews. Potrivit unui post de radio olandez, explozia ar fi fost cauzata de o grenada.


Mai multe etaje ale cladirii au fost afectate de explozie, dar nu au fost inregistrate vitime. Ancheta este in desfasurare pentru a se stabili cauzele exploziei.

Nimeni nu a fost ranit. "Ferestrele de la mai multe etaje au fost distruse", a spus purtatoarea de cuvant.

Un angajat al tribunalului a precizat ca activitatea va continua totusi in cladire.

In acest tribunal s-a judecat procesul lui Geert Wilders, politicianul acuzat de incitare la ura impotriva musulmanilor, care a fost achitat. In 2008, el a facut un film in care acuza Coranul ca incita la violenta. In plus, el a comparat cartea sfanta a musulmanilor cu volumul "Mein Kampf" al lui Adolf Hitler, iar despre islam a spus ca e identic cu fascismul.

Marea Britanie: Doctor din Leeds, demis dupa ce si-a filmat doua colege la dus... Romania, pe locul 2 in lume la viteza internetului. Vezi pe ce loc umilitor e SUA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x