Antena Căutare

Gafa uriasa a premierului Rajoy, dupa accidentul feroviar din Spania! A transmis condoleante victimelor cutremurului din China!

Spania este in doliu, indurerata de cele 80 de victimele ale accidentului feroviar petrecut ieri la Santiago de Compostela. Premierul Mariano Rajoy s-a grabit sa trimita presei un comunicat de condoleante, insa din greseala, in text s-a strecurat o eroare enorma.

Gafa uriasa a premierului Rajoy, dupa accidentul feroviar din Spania! A transmis condoleante victimelor cutremurului din China!
| EPA / Intact Images

Mariano Rajoy a transmis un comunicat in care isi exprima regretul pentru victimele seismului din China, care a avut loc luni dimineata, 22 iulie, si s-a soldat cu 73 de morti.

Imediat dupa accidentul feroviar din Spania, Rajoy a difuzat un alt comunicat, prin care prezenta condoleante pentru victimele accidentului. Insa, in ultima parte a comunicatului, apare o fraza preluata integral din comunicatul anterior, adresat rudelor victimelor cutremurului din China.

"As vrea sa adresez condoleante, din inima, pentru pierderile de vieti omenesti in urma cutremurului care a avut loc in orasul Gansu", a scris Rajoy in comunicatul difuzat dupa accidentul din Spania.

TRAGEDIA DIN SPANIA: "Le vorbeam! Ii rugam sa nu adoarma, ca sa nu moara!"... TRAGEDIA DIN SPANIA: Omul care a deraiat pe drumul vietii. Mecanicul de locomotiva a fost arestat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x