Antena Căutare

Gaza: Coloana oficiala a secretarului general ONU, atacata cu pietre si pantofi

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon a fost primit cu pietre si pantofi in Fasia Gaza. Manifestantii palestinieni au aruncat cu tot ce le-a picat in maini colonoana oficiala a acestuia.

Zeci de manifestanti au aruncat cu incaltaminte si pietre in coloana de masini a ONU la intrarea in Gaza, fiind nemultumiti ca Ban Ki-moon nu s-a intalnit cu familiile palestinienilor detinuti de Israel, in timpul vizitei sale.

De asemenea, manifestantii au agitat pancarte in limba engleza pe care se putea citi "Ban Ki-moon, aparator al Israelului, ajunge".

Coloana oficiala si-a putut continua drumul catre Khan Younes cu o mica intarziere, unde secretarul general al ONU va vizita o scoala si un proiect de locuinte finantat de Japonia.

Secretarul general al ONU isi incheie joi vizita de trei zile in Iordania, Israel si teritoriile palestiniene, in timpul careia a incurajat cele doua tabere aflate in conflict sa reia discutiile.

Foto: Intactimages / EPA

Mai multi manifestanti palestinieni au aruncat cu pietre si pantofi in coloana oficiala a secretarului general al ONU... Fiica Iuliei Timosenko, in Congresul SUA: Mama sa este "maltratata" in inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x