Antena Căutare

Hillary Clinton, tinta unui atac cu oua si vopsea rosie in Filipine

Coloana oficiala care o insotea pe secretarul american de Stat, Hillary Clinton, in Filipine, a fost atacata cu oua, vopsea rosie si alte obiecte, miercuri, a confirmat Departamentul de Stat, informeaza CNN. Masina in care se afla Clinton nu a fost lovita si nimeni nu a fost ranit.

Incidentul s-a produs miercuri la ora locala 14.45 (08.45 ora Romaniei) la Manila, cand coloana oficiala se indrepta de la palatul prezidential catre un alt loc, a declarat purtatorul de cuvant adjunct al Departamentului de Stat Mark Toner.

"Coloana oficiala a secretarului a intrat intr-o zona unde erau aproximativ 40 sau 50 de persoane, protestatari", a declarat Toner.

"Acestia au aruncat cu obiecte in prima masina - cred ca erau oua si vopsea, probabil au aruncat chiar si pietre - iar coloana a iesit din aceasta zona si s-a indreptat catre locul urmatoarei intalniri".

El a precizat ca Hillary Clinton nu a fost pusa in pericol in nici un moment.

Secretarul american de Stat se afla in Filipine pentru comemorarea a 60 de ani de la Tratatul mutual de aparare SUA-Filipine.

Sursa: Antena3

Grecii si italienii au guverne noi. Criza din zona euro, neschimbata... Ministrul japonez al Mediului renunta la salariul lunar pentru greseala unui subordonat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x