Antena Căutare

Emotionant: O mama disperata incearca sa impiedice autoritatile sa ii ia fetele

Imagini impresionante pe o strada din Australia! O femeie care a pierdut procesul de custodie in favoarea fostului sot a incercat cu disperare sa-i impiedice pe politisti sa-i ia fetele. Si cele patru copile au incercat sa se impotriveasca, dar au fost luate pe sus de agenti. Fetele au fost imbarcate intr-un avion, care le-a dus in Italia, unde locuieste tatal lor.

Nici lacrimile fetitelor, nici rugamintile mamei lor nu i-au induplecat pe politisti. Trebuiau sa puna in aplicare decizia unei instante. Judecatorii au hotarat ca cele patru fete trebuie sa stea impreuna cu tatal lor, in Italia.

Femeia a incercat sa-i impiedice pe politisti sa-i ia fetele, dar a fost coplesita de situatie. In timp ce masina in care a fost bagata una dintre fete pleca din fata casei, o alta copila era luata pe sus de politisti.

Disperata, mama si-a aruncat pantofii din picioare si a fugit spre fiica ei, dar a ajuns dupa ce aceasta a fost urcata intr-o masina de politie.

Cateva clipe mai tarziu, oamenii legii i-au luat-o din brate si pe cea mai mica dintre fete. Toate au fost imbarcate intr-un avion cu destinatia Dubai. Acolo fetele se vor urca intr-un alt avion, care le va duce pana in Italia.

Mama lor este hotarata acum sa recastige custodia, intr-o alta instanta.

foto: Seven News via Daily Mail

Roman din Italia, arestat dupa ce a jefuit o tanara deghizat in politist... Turcia a masat blindate la granita cu Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x