Antena Căutare

În timp ce românii torturează animalele fără să fie pedepsiți, în Italia, oamenii primesc zile libere pentru a le îngriji: "Animalele fac parte din familie din toate punctele de vedere"

Unei italience angajate la Universitatea La Sapienza din Roma i-au fost acordate două zile libere plătite pentru a-și putea îngriji câinele bolnav.

Unei italience angajate la Universitatea La Sapienza din Roma i-au fost acordate două zile libere plătite pentru a-și putea îngriji câinele bolnav.

Femeia, care trăiește singură, a solicitat două zile libere plătite, a indicat organizația de protecție a animalelor LAV. Nu avea altă soluție pentru a putea avea grijă de setter-ul ei Cucciola, în vârstă de 12 ani, care urma să fie operat. Solicitarea i-a fost însă respinsă.

Proprietara câinelui a citat inițial "motive legate de familie" pentru absența sa, însă angajatorul a insistat să își ia cele două zile din concediu. După ce LAV a oferit asistență juridică femeii, angajatorul a revenit asupra deciziei, acordându-i cele două zile libere solicitate.

Organizația pentru drepturile animalelor a susținut în instanță că neacordarea îngrijirii unui animal aflat la ananghie este echivalentă cu un act de cruzime la adresa animalelor, iar justiția i-a acordat câștig de cauză femeii.

"Este un alt pas important în vederea recunoașterii faptului că animalele... fac parte din familie din toate punctele de vedere ", a declarat președintele LAV Gianluca Felicetti.

Alertă pe continent! O furtună tropicală s-a transformat în URAGAN și vine SPRE EUROPA!!!... Autorul cărţii "Codul lui Da Vinci" lansează un nou volum controversat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x