Antena Căutare

Incident la Westminster Hall. Un bărbat a fost reținut după ce a trecut de bariere și a atins sicriul Reginei Elisabeta a II-a

În timp ce oamenii care doreau să-i aducă un omagiu Reginei așteptau la coadă, un bărbat a ieșit din rând și a atins sicriul, motiv pentur care polițiștii l-au arestat.

Colaj cu sicriul Reginei și polițiști britanici Galerie
Un bărbat a fost arestat în timp ce oamenii stăteau la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei  | Profimedia

Polițiștii britanici au intervenit imediat când un bărbat a ieșit din rând, a depășit bariera și apucat să atingă sicriul Reginei Elisabeta a II-a. O sursă a declarat pentru The Guardian că bărbatul a sărit din rândul care trecea pe lângă catafalc și a reușit să urce treptele și să atingă sicriul, înainte de a fi reținut rapid.

Citește și: David Beckham a ajuns la sicriul Reginei Elisabeta, după 13 ore de stat la coadă. Ce a făcut când s-a apropiat

Un bărbat a fost arestat în timp ce oamenii stăteau la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei

„Comandamentul Protecției Parlamentare și Diplomatice a reținut un bărbat în Westminster Hall în urma unui incident. Bărbatul a fost arestat pentru o infracțiune în temeiul Legii ordinii publice și se află, în prezent, în arest”, se arată într-un comunicat.

Citește și: O fetiță a adus o scrisoare emoționantă la moartea Reginei Elisabeta: „Sper că vă veți reîntâlni cu Prințul Phillip”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O martoră a declarat că bărbatul a împins-o pe nepoata ei de șapte ani, a alergat la sicriu și a încercat să ridice stindardul regal aflat deasupra, iar polițiștii l-au arestat în două secunde.

Bărbatul a fost arestat vineri, în jurul orelor 22:00, sub privirile oamenilor care așteptau să-i aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral pe data de 8 septembrie 2022. Suverana Marii Britanii avea 96 de ani și din octombrie 2021 a început să aibă probleme grave de sănătate. Moartea Prințului Philip, bărbatul pe care l-a iubit enorm, a slăbit-o pe Majestatea Sa.

Astfel, după ce a fost internată în secret în luna octombrie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se odihnească la scurt timp după ce a fost infectată cu coronavirus. Boala COVID-19 a slăbit și mai tare trupul deja în suferință al mamei Regelui Charles al III-a.

Din cauză că nu putea să participe la toate angajamentele regale, fiul său i-a ținut locul în mai multe rânduri.

A venit timpul ca Prințul Charles să fie încoronat Regele Charles al III-a, după un moment de profundă suferință provocat de moartea mamei sale. În doar un an și câteva luni, acesta și-a pierdut ambii părinți. Iată ce a transmis la scurt timp după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta, cea pe care o înlocuiește pe tronul Angliei.

Majestatea Sa a domnit 70 de ani și a fost reprezentată de 15 prim-miniştri. În timpul domniei sale au existat 14 preşedinţi americani, pe care i-a cunoscut, cu excepţia lui Lyndon Johnson.

Regina Elisabeta a II-a a fost fiica lui Elisabeth Bowes-Lyon (Regina Mamă Elisabeta) și a lui George al VI-lea al Regatului Unit. Elizabeth Alexandra Mary, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a născut pe 21 aprilie 1926, fiind primul copil al celui care urma să fie regele George al VI-lea.

Regina Elisabeta a II-a a devenit moştenitoare a tronului Marii Britanii când unchiul ei, Edward al VIII-lea, a abdicat pe 11 decembrie 1936, iar tatăl ei a devenit regele George al VI-lea. Ea avea 10 ani.

David Beckham a ajuns la sicriul Reginei Elisabeta, după 13 ore de stat la coadă. Ce a făcut când s-a apropiat... Cei 8 nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a, priveghi la sicriul bunicii. Imaginile care vor rămâne în istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x