Antena Căutare

Ingrijorare la Washington: Rusia vrea sa vanda Siriei zeci de avioane militare

Rusia se pregateste sa vanda Siriei 36 de avioane militare. Informatia nu a fost confirmata oficial de Moscova, dar a starnit deja ingrijorare la Washington.

"Am citit acelasi articol ca si voi. Evident, daca aceste informatii se vor confirma, va fi destul de ingrijorator", a declarat purtatorul de cuvant al Departamentului american de Stat, Victoria Nuland, referindu-se la un articol publicat de cotidianul Kommersant, potrivit caruia Siria urmeaza sa achizitioneze aproximativ 36 de avioane militare de antrenament, de tip Yak-130.

Regimul de la Damasc este supus sanctiunilor internationale din cauza reprimarii unei miscari de contestare fara precedent. Iar administratia americana a anuntat ca, saptamana viitoare, subsecretarul de Stat pentru Afaceri in Orientul Mijlociu Jeffrey Feltman va efectuao vizita la Moscova, principala tema de discutie fiind Siria.

Foto: yak.ru

Pericol iminent de eruptie in Chile... Dezvaluiri: Marea Britanie si Spania au vrut sa-si imparta suveranitatea Gibraltarului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x