Antena Căutare

Iranul a acceptat să predea Ucrainei cutiile negre ale avionului ucrainean doborât din greşeală

Autoritatea pentru aviaţie din Iran a acceptat să trimită Ucrainei cutiile negre ale avionului ucrainean doborât din greşeală de armata iraniană, pentru a fi analizate, a declarat reprezentantul Iranului la agenţia pentru aviaţie a Naţiunilor Unite, transmite Reuters.

Farhad Parvaresh, care conduce delegaţia iraniană la Organizaţia Internaţională pentru Aviaţie Civilă a ONU, din Montreal, a spus că autoritatea pentru aviaţie civilă a Teheranului a invitat şi alte ţări interesate să participe la citirea datelor.

Anunţul pune capăt unui blocaj de două luni legat de soarta înregistrărilor din avionul care a fost doborât de armata iraniană pe 8 ianuarie, având la bord 176 de persoane la bord, care şi-au pierdut viaţa.

Sursa : news.ro

Casa Albă a cerut autorităţilor federale din domeniul medical ca întâlnirile la nivel înalt referitoare la coronavirus s... Toţi angajaţii Twitter, obligaţi să lucreze de acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x