Antena Căutare

Irlanda: 6 morti si 6 raniti in urma prabusirii unui avion

Sase persoane au murit si alte sase au fost ranite joi dimineata dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit pe aeroportul din Cork, in sudul Irlandei, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

Accidentul s-a produs cu putin timp inainte de ora 10.00 (12.00 ora Romaniei), se arata intr-un comunicat al aeroportului din Cork, care a fost inchis.

Avionul, care apartine companiei ManX2, a fost impiedicat de vizibilitatea proasta, a incercat sa aterizeze o data dar nu a reusit si s-a prabusit in timpul unei a doua manevre de acest tip, potrivit Autoritatii irlandeze pentru aviatie (IAA).

Avionul transporta sase pasageri si doi membri ai echipajului.

"S-a declansat un incediu, iar mai multe fragmente au fost proiectate pe pista si pe o raza destul de mare din jur", a precizat IAA. Echipele de salvare si pompierii s-au deplasat imediat la locul incidentului si un plan de urgenta a fost declansat de aeroport.

Sursa: Antena3

Foto: dailymail.co.uk

Sase hoti romani, au perturbat traficului feroviar in Franta... Ministrul egiptean al Culturii, Gaber Asfour, a demisionat la cateva zile dupa numire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x