Antena Căutare

John McCain s-a jucat poker pe parcursul audierilor privind situatia din Siria

John McCain, fostul candidat la presedintia Statelor Unite, a fost prins jucandu-se poker in timpul audierilor din Senatul american referitoare la initierea unei interventii in Siria. Senatorul si-a incercat norocul la carti pe iPhone-ul sau, relateaza CNN.

Dupa ce McCain si-a terminat discursul in care sustinea o interventie militara in Siria, a mers la locul lui sa se recreeze. Desi in sala erau prezenti secretarul de Stat John Kerry, si secretarul Apararaii, Chuck Hagel, senatorul a inceput sa se joace poker pe telefon.

Un fotograf al Washington Post l-a observat, iar imaginea surprinsa a devenit virala pe internet. John McCain a recunoscut pe pagina sa de Twitter ca se juca: „Scandal! Prins jucandu-mă pe iPhone la 3+ ore de audieri in Senat - cel mai rau lucru este ca am pierdut”.

Fostul candidat la presedintia SUA si-a explicat gestul intr-o emisiune a postului CNN: „Oricat de mult mi-ar placea sa ascult cu atentie sporita, constant, remarcile colegilor mei pentru o perioada de trei ore, ocazional, ma plictisesc putin. Cel mai rau lucru este ca am pierdut mii de dolari la jocul acesta”.

Foto: Melina Mara/The Washington Post

Inca un copil regal! Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata... Tom Cruise a dat 25 de milioane de dolari pe o INSULA pentru a construi o BISERICA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x