Antena Căutare

Jose Manuel Barroso: "Bulgaria e pregatita sa adere la Schengen"

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat vineri ca Bulgaria indeplineste criteriile necesare pentru aderarea la spatiul Schengen.

Aflat intr-o vizita la Sofia, cu ocazia inaugurarii celei de-a doua linii de metrou din capitala, Jose Manuel Barroso a afirmat ca este impresionat de dinamica progresului din Bulgaria.

El a precizat ca Bulgaria indeplineste criteriile necesare pentru aderarea la Spatiul Schengen, insa ca e nevoie in continuare de o ameliorare a nivelului absorbtiei fondurilor UE si a luptei impotriva crimei organizate si coruptiei.

De asemenea, Barroso a completat ca alegerea membrilor viitorului Consiliu Suprem al Magistraturii si a procurorului-sef vor fi cruciale pentru dezvoltarea tarii.

FOTO: EPA / Intact Images

Cutremur de 7,6 grade in Filipine! A fost emisa alerta de tsunami... Scandalos! Regele Spaniei a fost surprins in timp ce-si palmuia soferul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x