Antena Căutare

Liderul Al-Qaida indeamna la razboi sfant impotriva SUA

Liderul retelei teroriste al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, a transmis un mesaj video prin care ii indeamna pe musulmani sa duca un razboi sfant impotriva Statelor Unite si a Israelului, din cauza filmului "Inocenta musulmanilor" considerat ofensator la adresa profetului Mohamed.

"Va indemn sa continuati protestele fata de agresiunea americana, cruciata si sionista", a spus liderul al-Qaida, intr-un mesaj de sapte minute.

Totodata, capul organizatiei teroriste i-a salutat pe demonstrantii "onesti si zelosi" care au patruns in ambasada SUA din Cairo si pe atacatorii care au luat cu asalt "ambasada" SUA din Benghazi, in cadrul unor violente legate de film.

Pelicula, intitulata "Inocenta musulmanilor", realizata in Statele Unite, a starnit reactia furioasa a musulmanilor din intreaga lume si a dus la violente si la moartea a mai mult de 50 de persoane, printre care si ambasadorul american din Libia.

FOTO: inothernewz.com


Veste proasta pentru comercianti: UE interzice vanzarea muraturilor in borcane refolosite... Noi proteste impotriva masurilor de austeritate, in Spania si Portugalia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x