Antena Căutare

Detalii halucinante despre accidentul în care au pierit 20 de persoane, între care și doi tineri proaspăt căsătoriți! Ce s-a aflat despre șofer!

Noi detalii halucinante continuă să iasă la iveală despre accidentul teribil de limuzină, în urma căreia au murit 20 de persoane, între care și mirii.

Noi detalii halucinante continuă să iasă la iveală despre accidentul teribil de limuzină, în urma căreia au murit 20 de persoane, între care și mirii. Conform BBC, se pare că automobilul picase luna trecută inspecţia tehnică de rutină, iar şoferul nu avea permis de conducere valid.

Accidentul cumplit în urma căruia au murit 20 de persoane este cel mai grav accident de transport din Statele Unite în ceea ce priveşte numărul de morţi din ultimii zece ani.

Compania care deţinea limuzina a fost citată şi va întrerupe orice activitate până la finalizarea investigaţiei.

Conform declaraţiilor date de rude, pasagerii s-au plâns prin intermediul unor mesaje că limuzina este în stare proastă şi că a fost trimisă pe post de variantă de rezervă, după ce vehiculul iniţial s-a stricat.

„Avem 20 de vieţi care s-au pierdut în mod tragic. Trebuie să învăţăm ceva din asta”, a declarat Robert Sumwalt, directorul Consiliului pentru Siguranţa Transportului.

Accidentul rutier s-a produs în comitatul Schoharie din statul New York. Este cel mai grav accident produs în New York, din anul 2009 până acum, când, 50 de oameni au murit după ce un avion s-a prăbuşit în oraşul Buffalo. au

Momente de GROAZĂ în Ucraina! Mii de persoane evacuate după mai multe explozii la un depozit de muniție... Un nou CUTREMUR a lovit Indonezia! Locuitorii sunt înspăimântați: “Toată lumea a ieșit pe străzi. Mai bine stăm afară”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x