Antena Căutare

"M-am saturat de romani". Cum a umilit un ofiter neozeelandez un cuplu de romani

Un cuplu de romani a fost umilit de autoritatile neozeelandeze imediat dupa aterizarea pe aeroportul din Auckland. Angajatii de la controlul vamal nu i-au crezut cand au declarat ca au venit sa viziteze mai multe destinatii si i-au trimis inapoi acasa.

Cei doi romani au fost acuzati ca au venit in Noua Zeelanda pentru a-si cauta locuri de munca ilegale. La controlul vamal, l-au auzit pe unul dintre angajati spunand ca s-a saturat de romani.

Veronica Lazarovici a ridicat suspiciuni si pentru ca isi daduse demisia chiar inainte sa plece in Noua Zeelanda. De asemenea, sotul ei este liber-profesionist si nu a putut dovedi ca are un loc de munca stabil in Romania.

Conducerea aeroportului din Auckland si-a cerut scuze pentru comentariul angajatului, dar romanii au fost trimisi imediat in tara.

Viktor Orban ataca USL: "Sustinem patriotii romani care vor sa colaboreze cu noi”... NASA: Rover-ul Curiosity a detectat un "obiect stralucitor" pe Marte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x