Antena Căutare

Mai au vreo scuză tinerii care se plâng? La 91 de ani, o bătrânică a absolvit facultatea: "A fost întotdeauna visul meu (...) Niciodată nu e prea târziu să studiezi"

O femeie de 91 de ani a devenit cea mai vârstnică persoană care a absolvit o universitate în Thailanda, primindu-și diploma de licență, miercuri, din partea regelui Maha Vajiralongkorn.

O femeie de 91 de ani a devenit cea mai vârstnică persoană care a absolvit o universitate în Thailanda, primindu-și diploma de licență, miercuri, din partea regelui Maha Vajiralongkorn.

Însoțită de familia ei, Kimlun Jinakul a călătorit peste 700 de kilometri din provincia nordică Phayao până la Sukhothai Thammathirat Open University, de lângă Bangkok, pentru a-și primi diploma în ecologie umană.

"A fost întotdeauna visul meu de a-mi continua studiile", a declarat Kimlun pentru postul local de televiziune Thai PBS, adăugând că nu și-a putut continua educația după terminarea liceului deoarece familia nu a putut-o sprijini financiar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kimlun a declarat că s-a simțit inspirată să își continue studiile în 2011, după ce a văzut că atât copiii cât și nepoții ei au primit diplome universitare și apoi și-au găsit locuri de muncă decente. "Niciodată nu e prea târziu să studiezi", a mărturisit ea.

Potrivit universității citate, pe durata studiilor, Kimlun nu a primit vreun tratament special în ceea ce privește notarea. De altfel, femeia a picat mai multe examene și a trebuit să fie re-examinată de mai multe ori.

Europa ARDE! Este COD ROŞU de caniculă în șase țări din cauza valului de căldură "Lucifer"... Gest revoltător! Un bărbat de 60 de ani a înfipt mai multe scobitori într-un scaun de autobuz: "Ia priviți ce era s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x