Antena Căutare

Marea Britanie: Politia nu a reusit sa stabileasca o legatura intre moartea receptionerei si farsa australienilor

La doua zile de la moartea receptionerei de la spitalul londonez in care a fost internata Ducesa de Cambridge, inca nu este clar daca femeia si-a luat viata din cauza farsei facuta de doi DJ australieni. Familia regala spune ca nu a pus in niciun fel presiune pe femeie. Apropiatii, in schimb, pun totul pe seama depresiei provocate de acel telefon.

Odata ce inregistrarea farsei careia ii cazuse prada a aparut in presa, femeia a intrat in depresie. O zi mai tarziu a fost gasita fara viata.

Apropiatii spun ca receptionera de 46 de ani nu a putut sa isi ierte greseala facuta. Familia Regala neaga, insa, ca ar fi pus presiune pe femeie, iar conducerea spitalul spune chiar ca i-a fost alaturi. Desi investigheaza cazul drept o moarte suspecta, politia nu are niciun indiciu clar ca farsa ar fi impins-o pe femeie sa isi ia viata.

Mama a doi copii, receptionera a fost gasita moarta vineri dimineata, la doua zile dupa ce a fost pacalita de cei doi australieni sa le faca legatura in camera Ducesei de Cambridge.

Kate Middleton a fost internata cateva zile in spitalul King Edward din Londra cu diagnosticul “sarcina toxica”.

Hugo Chavez va fi supus unei noi operatii, dupa ce cancerul a recidivat... Romanii din diaspora s-au prezentat in numar mare la vot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x