Antena Căutare

Mitt Romney ramane fara "Like-uri". Dupa esecul de la prezidentiale, oamenii ii dau "Unlike"

Pagina oficiala a candidatului republican pierde “like” dupa “like”, dupa ce el a fost invins in alegerile pentru Casa Alba.

Mitt Romney isi pierde din popularitate pe zi ce trece, “castigand”, in schimb, din ce in ce mai multe “unlike-uri”. La aceasta concluzie au ajuns cei de la DisappearingRomney.com, ce monitorizeaza, in timp real, activitatea republicanului pe site-urile de socializare. Astfel, luni, la pranz, Romney mai avea 12 milioane de fani pe Facebook si 1,7 de milioane de abonati pe Twitter. Mai mult, s-a estimat ca acesta pierdea, in medie, 650 de fani, pe ora.

Presedintele Obama si-a asumat victoria in alegeri cu o serie de postari pe Facebook si Twitter care au devenit rapid virale. Cu toate acestea, este prea putin probabil ca Romney sau Obama sa posteze chiar ei pe site-urile de socializare.

Pe de alta parte, Facebook este foarte ingrijorat ca site-ul isi pierde credibilitatea, din cauza paginilor false, ce sunt din ce in ce mai multe, in ultimul timp.

Dezastru in Italia din cauza inundatiilor. Trei oameni si-au pierdut viata... Europa, in zodia protestelor: Zboruri anulate, batai cu fortele de ordine, oameni raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x