Antena Căutare

Nimeni nu voia să audă această veste cruntă. Francezii au aflat adevărul despre incendiul de la Notre Dame!

Ministrul adjunct de Interne al Franţei a declarat că salvarea Catedralei Notre Dame din Paris nu estecertă, scrie The Guardian.

Ministrul adjunct de Interne al Franţei a declarat că salvarea Catedralei Notre Dame din Paris nu estecertă, scrie The Guardian.

Un anunţ similar a fost făcut de pompierii francezi care susţin că nu sunt siguri dacă acest foc mai poate fi oprit.

”Ceea ce este mai rău s-a evitat, chiar dacă bătălia nu a fost în totalitate câştigată”, a declarat şeful statului la faţa locului, pe treptele edificiului sinistrat. Însă ”vom reconstrui această catedrală”, a promis el.

În mijlocul nopţii de luni spre marţi, pompierii au anunţat că focul, care a izbucnit la ora locală 19.00 (20.00, ora României), a fost ”controlat”, dar că rămân ”focare reziduale de stins”.

Au fost necesare mai multe ore pentru a se stinge flăcările, care au alimentat temerea, la un moment dat, că ”structura se va surpa”, a declarat locotenent-colonelul Gabriel Plus, un purtător de cuvânt al pompierilor din Paris.

Cu toate acestea, ”bianţul este dramatic”, a adăugat el, după care a precizat că ”ansamblul acoperişului este sinistrat, ansamblul şarpantei este distrus, o parte a boltei s-a prăbuşit, săgeata nu mai există”.

Cauza incendiului devastator de la Notre Dame: De ce a fost atât de greu să stingă flăcările... „Este o tristețe totală”. Cum arată Notre Dame după incendiul devastator. Ce promite Macron - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x