Antena Căutare

Nu ai mai văzut așa ceva! "Maşina a fost pur şi simplu absorbită de asfalt"

O femeie din Marea Britanie a fost înghițită, cu tot cu mașină, de şoseaua pe care circula. Automobilul ei s-a scufundat în asfalt, după ce o ţeavă de apă s-a spart.

O femeie din Marea Britanie a fost înghițită, cu tot cu mașină, de şoseaua pe care circula. Automobilul ei s-a scufundat în asfalt, după ce o ţeavă de apă s-a spart.

Șoferiţa tocmai oprise pentru a vedea ce se întâmplă și de unde se aud zgomotele acelelea. A apucat să coboare din mașină, înainte ca șoseaua să se surpe. Un echipaj de poliţie a venit la faţa incidentului şi în foarte puţin timp au şi oprit circulaţia pe carosabil.

"O maşină care trecea pe drum a fost pur şi simplu absorbită de către carosabil, s-a scufundat în asfalt. Din câte am înţeles, la volan se afla o femeie care a coborât din maşină să verifice zgomotele ciudate care proveneau de la drum şi-atunci s-a scufundat autoturismul", a explicat Gordon Foat, unul dintre martori.

Sursa: gandul.info

Italia a fost zguduită din nou! Autoritățile: „Situația nu este atât de catastrofală cum ne-am fi așteptat"... Doliu în Japonia! Prințul Mikasa, cel mai vârstnic membru al familiei imperiale, a murit la vârsta de 100 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x