Antena Căutare

O mamă fără suflet și-a abandonat fetița pe o stradă, cu un bilet! Micuța avea doar trei zile

Un bebeluș care a fost născut în urmă cu trei zile a fost abandonat pe o stradă, într-o scoică de copii, împreună cu un bilet, potrivit unui comunicat transmis de Poliție. 

Un bebeluș care a fost născut în urmă cu trei zile a fost abandonat pe o stradă, într-o scoică de copii, împreună cu un bilet, potrivit unui comunicat transmis de Poliție.

Incidentul teribil a avut loc pe o stradă din San Javier, Murcia, Spania, iar cel care a alertat Poliția a fost un vecin, care a găsit bebelușul pe stradă.

Era prea urât ca să-l iubească! Abandonat la naștere, a ajuns un model pentru mii de tineri din întreaga lume!

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că fetița de doar trei zile a fost abandonată. Aceștia au solicitat și o Ambulanță, micuța fiind transportată la spital pentru investigații. Astfel, medicii au stabilit că starea de sănătate este bună și nu suferă de nicio boală.

Citește și: Și-a abandonat copilașul autist într-un restaurant și a lăsat un bilet sfâșietor! „Nu mai puteam...” - Foto

Copilul se află acum în grija reprezentanților de la Protecția Copilului.

Cu doar câteva ore înainte să moară, tânăra mămică a făcut un ultim apel către rudele sale: „Asta era singura ei dorință... Statul american Washington legalizează compostul uman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x