Antena Căutare

Osama Bin Laden si-a petrecut ultima saptamana din viata intre trei sotii

Trei sotii s-au luptat pentru afectiunea liderului Osama Bin Laden in ultimele sale saptamani de viata, scrie Daily Mail.

La etajul superior al casei din Pakistan liderul terorist a petrecut cel mai mult timp cu Amal Ahmed Abdel-Fatah al-Sada, femeia care l-a luat de barbat cand avea numai 19 ani.

Cea de-a doua femeie, Siham Saber, locuia pe acelasi etaj, dar in alta camera a casei. Probleme au aparut insa atunci cand cea de-a treia sotie, Saudi-born Khairiah Saber nu a vazut cu ochi buni relatia lui bin Laden cu Amal. Potrivit Daily Mail, aceasta era chiar hotarata sa-l tradeze pe terorist.

Situatia este cu atat mai incurcata, scriu britancii, incat in casa mai traiau inca 8 copii, 5 nepoti ai sai si alte persoane, in total 28 de oameni.

Casa din Abbottabad a fost daramata de curand de fortele locale.

Foto: EPA/Intact Images

VIDEO! Aproximativ 100 de milioane de rechini, sacrificati in fiecare an pentru aripioare... Campanie de promovare a turismului intern in UK: Costa doar 5 milioane de lire sterline...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x