Antena Căutare

Plănuia să se căsătorească cu iubitul ei, însă ceva părea în neregulă. Femeia a primit un "semn" și a descoperit ce făcea bărbatul

Gabby Marcellus, o tânără în vârstă de 25 de ani din New York, a ajuns în atenția publicului după ce a povestit într-un videoclip cum a aflat că iubitul o înșală. Aceasta a cheltuit peste 10.000 de dolari pentru a se muta cu el, ca mai apoi să afle că acesta avea o relație în paralel.

Plănuia să se căsătorească cu iubitul ei, însă ceva părea în neregulă. Femeia a primit un "semn" și a descoperit ce făcea bărbatul Galerie
Gabby Marcelus | TikTok

Gabby Marcellus a început o frumaosă poveste de iubire cu un bărbat alături de care voia să-și construiască un viitor. Visa la rochia de mireasă, la copii și la o viață unică trăită în doi. Aceasta a făcut multe eforturi pentru a întreține o relație la distanță, ca mai apoi să decidă că e timpul să se mute alături de bărbatul care visa să-i devină soț.

Destinul însă a luat o turnură neașteptată după ce tânăra a simțit că bărbatul nu îi este fidel. A afla între timp că el cocheta cu o altă femeie, lucru care a deranjat-o enorm, dar din dragoste a trecut peste escapada tânărului și a decis să o ia de la capăt cu promisinea că totul se va schimba.

Gabby a cheltuit 10.000 de dolari pentru a se muta în Anglia să fie alături de iubitul său. Totul a mers bine până când femeia a primit un semn că ceva este din nou în neregulă cu bărbatul. Deși spera ca totul să fie ca la carte, iar el să-și respecte cuvântul că va fi sincer, lucurile nu au fost deloc așa.

Cum a aflat Gabby că este înșelată. Ce ascundea bărbatul în telefon

Gabby Marcellus a detaliat într-un videoclip teritipurile pe care le folosea bărbatul pentru a-și ascunde infidelitatea.

„Nu voi uita niciodată ziua din anul 2018 când ceva mi-a spus să-mi verific lista de persoane blocate pe Instagram. Ce am găsit? O fată aleatorie. Ce aveam în comun? Prietenul meu", povestește Gabby Marcellus, potrivit Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a luat telefonul tinerei când aceasta nu era atentă și a blocat femeile cu care el umbla în paralel pentru a nu-i apărea ei ceea ce postau ele. Dar modul în care a intrat în posesia telefonului ei a șocat-o cel mai mult. Gabby și-a aminitit că atunci în anul 2018, de Revelion, tânărul a venit să o viziteze și au petrecut împreună noaptea într-un bar. Acolo, bărbatul i-a dat să bea din ce în ce mai mult. Pe măsură ce orele treceau, paharele se goleu, iar tânăra avea mintea mai încețoșată.

Gabby s-a îmbătat, însă era în continuare conștientă de evenimentele din jurul său. Iubitul său a insistat atunci că ea este într-o stare deplorabilă și este "mult prea beată" ca să mai aibă grijă de lucurile personale. Acestuia "îi era teamă" că iubita s-a și-ar putea pierde telefonul.

Bărbatul a insistat să intre în posesia bunurilor pe care le avea la ea ca "să o protejeze", i-a cerut parola de la telefon ca să poată chema o mașină care să-i ducă acasă, timp în care a intrat pe Instagramul ei și a blocat femeile cu care el umbla, în special pe una cu care avea o relație serioasă.

Citește și: O femeie a descoperit că iubitul o înșală, așa că s-a „răzbunat” în cel mai neobișnuit mod posibil. Ce mesaj i-a dat amantei

Pus în fața faptului împlinit, bărbatul a recunsocut că a înșălat-o pe iubita sa și a încercat să o convingă că totul va fi bine de acum înainte. Femeia a reușit să treacă peste acel moment pentru că îl iubea foarte mult și a crezut că se va schimba. S-au mutat împreună și-au stabilit data logodnei, însă a aflat că o înșală din nou. Acesta a fost prins în timp ce scria mesaje cu o domnișoară fix când ea se întorcea cu spatele, iar după s-a uitat într-un vechi telefon și a văzut converații cu o altă femeie chiar cu trei zile înainte ca ea să se mute definitiv la el.

Gabby a simțit că este picătura care a umplut paharul, a anulat logodna și a plecat imediat departe de bărbatul care a mințit-o ani la rând.

Meghan Markle ar putea reveni la Casa Regală alături de Prințul Harry, în două luni. Ce a decis Ducesa de Sussex să facă... Cum arată casa de 50.000 de dolari în care locuiește Elon Musk în chirie. Imagini din interiorul locuinței...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x