Antena Căutare

Regina Elisabeta a II-a, operată în mare secret. Informația a fost confirmată de oficiali de la Palatul Buckingham: ”Pot să confirm că a fost supusă unei proceduri!”

Informația momentului vine din Marea Britanie, întrucât oficiali de la Palatul Buckingham au confirmat faptul că Regina Elisabeta a II-a a fost operată. 

Informația momentului vine din Marea Britanie, întrucât oficiali de la Palatul Buckingham au confirmat faptul că Regina Elisabeta a II-a a fost operată.

Conform unui purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, totul s-a petrecut luna trecută, iar intervenția chirurgicală oftalmologică a fost un succes.

"Pot să confirm că regina a fost supusă unei proceduri de succes, luna trecută, pentru a trata o cataractă", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

În urmă cu doar două luni şi Prinţul Philip a fost supus unei intevenţii chirurgicale, la şold.

„Alteţa Sa Ducele de Edinburgh a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra în această după-amiază în vederea unei operaţii la şold, care va avea loc miercuri”, a anunţat atunci purtătorul de cuvânt.

Prinţul consort şi Regina au sărbătorit 70 de ani de căsătorie în noiembrie 2017.

David Douglas Duncan, celebrul fotograf american, a murit. Bun prieten al pictorului Picasso, bărbatul avea 102 ani... Concediu pentru creşterea animalelor de companie. Cine se va bucura de trei zile libere: "Puiul are nevoie de atenţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x