Antena Căutare

Regina Elisabeta, primul mesaj de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, adresat britanicilor

Regina Elizabeth a II-a a înregistrat un mesaj adresat britanicilor şi ţărilor membre ale Commonwealthului cu privire la pandemia noului coronavirus, a anunţat vineri Palatul Buckingham, relatează The Associated Press.

Regina Elisabeta, primul mesaj de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, adresat britanicilor
Regina Elisabeta

Mesajul video a fost înregistrat la Castelul Windsor şi urmează să fie difuzat duminică, la ora locală 20.00 (22.00, ora României)

Şefa statului britanic, în vârstă de 93 de ani, s-a mutat în castelul său din vestul Londrei, de la Palatul Buckingham, din cauza epidemiei noului coronavirus.

În afară de mesajul anual cu ocazia Crăciunului, regina a intervenit rar în alocuţiuni speciale, în momente critice, în cei 68 de ani de domnie.

Elizabeth a II-a s-a adresat supuşilor săi în alocuţiuni speciale în timpul Războiului de la Golful Persic, în 1991 şi după moartea prinţesei Diana, în 1997.

Sursa : news.ro

Bilanţul morţilor de covid-19 continuă să crească alarmant și în Marea Britanie. 684 de decese într-o zi... Alertă! Experții spun că virusul Covid-19 poate fi transmis şi prin vorbire. Masca de protecție ar putea deveni obligato...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x