Antena Căutare

Socant! O fetita a baut zece ani clor, fortata de femeia care o ingrijea!

O  fata din Marea Britanie a fost abuzata timp de zece ani, fiind fortata sa bea inalbitor stors de pe o carpa care era folosita la spalarea vasului de toaleta.

Fata care acum este adulta, a depus marturie impotriva vaduvei de 61 de ani, Christine Morgan, cea care a torturat-o ani de-a randul.Fetita trebuie sa fie ingrijita de aceasta, in schimb, a fost traumatizata, violenta incepand atunci cand fata avea doar patru ani. Femeia o tinea pe fata cu capul sub robinet amenintand-o ca o va ineca, o tragea de par pana il smulgea si o lovea cu capul si cu spatele de pereti.

Insa, ultima cruzime de care Morgan a dat dovada a fost atunci cand a fortat-o pe fetita sa bea inalbitor stors de pe o carpa pe care o folosea la spalarea vasului de toaleta. Cand fetita a incercat sa se opuna, aceasta a lovit-o si i-a indesat carpa in gura. Fata s-a ales cu arsuri, a ramas cu traume, iar cele mai rele amintiri ii revin acum des in memorie.

Vaduva a fost adusa in fata instantei din Southampton unde este judecata pentru faptele sale, insa aceasta neaga acuzatiile. Dupa ce a aflat ca fata a marturisit cumplitele chinuri, vaduva le-a spus anchetatorilor: ''Acum chiar am sa o strangulez!''. Judecatorul care cerceteaza dosarul a spus ca vaduva nu va mai fi lasata in libertate niciodata, conform dailymail.

Vladimir Putin are probleme de sanatate. Presedintele rus si-a anulat vizitele in strainatate... Zeci de oameni au fost captivi vreme de un deceniu intr-un subsol din Moscova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x