Antena Căutare

Un soț înșelat a primit despăgubiri de 750 de mii de dolari de la amantul soţiei sale! "Furtul soției se penalizează!"

Sentinţă neobişnuită în Statele Unite.Un american a obţinut despăgubiri de 750 de mii de dolari de la amantul soţiei sale. Motivarea sentinţei este foarte interesantă. Infracţiunea penalizată este furt şi se bazează pe o lege britanică din secolul al XIX-lea, pe când femeia era considerată proprietatea bărbatului.

Sentinţă neobişnuită în Statele Unite. Un american a obţinut despăgubiri de 750 de mii de dolari de la amantul soţiei sale. Motivarea sentinţei este foarte interesantă. Infracţiunea penalizată este furt şi se bazează pe o lege britanică din secolul al XIX-lea, pe când femeia era considerată proprietatea bărbatului.

Pe baza acesteia, păgubitul şi-a acuzat rivalul că i-a distrus căsnicia şi a cerut să îi plătească daune pe care judecătorul le-a acceptat. Cea mai mare sumă câştigată vredoată în instanță într-un astfel de caz este de aproape 9 milioane de dolari.

Cazul care face înconjurul lumii. Patru traficanți de droguri au salvat de la înec polițiștii care îi urmăreau să-i ares... Primul loc în aer liber, de promenadă, unde a fost interzis fumatul. Lista cu amenzi, făcută publică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x