Antena Căutare

Trei persoane au murit într-un atac armat la un festival culinar din California

Mai multe persoane au fost ucise după ce un bărbat a deschis focul la un festival culinar anual din nordul Californiei, în SUA, relatează BBC.

Consilierul local Dion Bracco a declarat că cel puţin trei persoane au murit în atacul armat de la un Festivalul al usturoiului din Gilroy duminică seara.

Un purtător de cuvânt al poliţiei locale a confirmat că au existat mai multe decese.

NBC Bay Area a informat că membrii echipajelor de pe ambulanţe au fost informaţi că 11 persoane „sunt la pământ” după mai multe focuri de armă în ultima zi a festivalului, care celebrează industria de usturoi a oraşului.

În videoclipuri postate pe reţelele sociale mai mulţi oameni pot fi văzuţi cum aleargă iar în spate se aud focuri de armă.

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a declarat că biroul său monitorizează situaţia cu atenţie: „Este ceva îngrozitor”, a afirmat el.

Preşedintele american Donald Trump a scris pe Twitter: „Autorităţile sunt la faţa locului în Gilroy, California. Conform relatărilor, atacatorul nu a fost încă prins. Aveţi grijă!”.

Sursa : news.ro

Statele Unite au livrat milioane de tone de soia în China, după consensul din iunie... Afganistan: 20 de morți și 50 de răniți în urma unui atac cu bomba la biroul candidatului la vicepreședinție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x