Antena Căutare

Teroristii incearca sa "invadeze" Facebook pentru a porni un "Jihad cibernetic"

Guvernul de la Londra avertizeaza ca al-Qaida a cerut un "Jihad cibernetic", existand multiple tentative ale teroristilor de a "invada" Facebook. Teroristii folosesc din ce in ce mai mult mediul on-line pentru a planifica si deghiza atacuri, urmand sa apara mai multe cazuri de "terorism cibernetic", avertizeaza ministrul de Interne britanic, Theresa May, citata de The Daily Mail.



Theresa May a declarat ca strategia de combatere a terorismului trebuie corelata cu dezvoltarea tehnologiei de comunicare, in special in mediul online. Ministrul a declarat ca exista un numar foarte mare de aplicatii si facilitati pe Internet care simplifica si augumenteaza capacitatea teroristilor de a transmite mesaje sau planifica atacuri.

Avertizarile privind pericolul teroristilor pe retelele de socializare apare in noua strategie anti-terorism prezentata de Ministerul de Interne din Marea Britanie.

Sursa: Antena3

FOTO: undhimmi.com

Un britanic a castigat 185 de milioane de euro la loteria Euro Millions... Traian Basescu, impins intr-un scandal diplomatic, din cauza unui hacker sarb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x