Antena Căutare

Tragedie. Un cunoscut om politic A MURIT în timpul unei ședințe: „Pur și simplu S-A PRĂBUȘIT! Nu ne vine să credem!”

Primarul oraşului german Lauingen din landul Bavaria s-a prăbuşit în timpul unei şedinţe a consiliului municipal şi a murit la scurt timp după aceea, a anunţat miercuri un oficial local, relatează dpa.

Wolfgang Schenk, un politician în vârstă de 59 de ani, membru al Partidului Social-Democrat (SPD), s-a prăbuşit după 20 de minute de la începerea şedinţei marţi seara, a afirmat sursa citată, precizând că un echipaj de prim ajutor chemat la faţa locului a constatat decesul.

Motivul decesului nu se cunoaşte încă, a mai spus oficialul german, însă cei care au fost prezenți la fața locului au povestit despre panica instaurată în momentul producerii tragediei: „S-a prăbușit pur și simplu. E o tragedie, Nu ne vine să credem. Niciunul din cei prezenți nu a știut ce se întâmplă”.

Wolfgang Schenk a fost primar în Lauingen - un oraş cu circa 11.000 de locuitori - din 2004, când a fost ales în mod suprinzător în locul unui membru al Uniunii Creştin-Sociale (CSU) bavareze, aliată a Uniunii Creştin-Democrate (CDU) a cancelarului Angela Merkel.

În loc să croșeteze botoșei, bătrânii își vor lua bastonul și vor merge la muncă! Vârsta de pensionare în Rusia ar putea... O lucrare a celui mai cunoscut și misterios artist stradal din lume a fost furată! Cu cât s-au îmbogățit hoții. FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x