Antena Căutare

Imagini dramatice surprinse într-un bar! Un bărbat a intrat cu drujba în local și s-a năpustit asupra clienților

Imagini teribile au fost surprinse într-un bar din Rusia, unde un bărbat a dat buzna în local cu o drujbă și s-a năpustit asupra clienților. 

Imagini teribile au fost surprinse într-un bar din Rusia, unde un bărbat a dat buzna în local cu o drujbă și s-a năpustit asupra clienților.

Scenele dramatice au fost surprinse într-un bar din Nahodka, un oraș aflat în sud-estul Rusiei, în Orientul Îndepărtat.

În imaginile care au făcut furori pe internet se poate vedea cum mai multe persoane încearcă să-l imobilizeze pe bărbatul înarmat cu drujba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deocamdată, nu se știe cu exactitate dacă individul a fost arestat sau a reușit să fugă. Cert este, însă, că nu a făcut victime.

La începutul lunii februarie, în România, un tânăr a dat buzna peste un bărbat de la care cumpărase o mașină. A tăiat ușa de la intrare cu drujba, iar mai apoi l-a ucis de bărbatul de 40 de ani, care era tatăl a doi copii.

Erdogan: Cei care cumpără valută pentru deprecierea lirei turceşti vor plăti ”un preţ greu”... Georgia va adera la NATO, afirmă Jens Stoltenberg într-o vizită cu ocazia unor exerciţii militare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x