Antena Căutare

Un copil cu nevoi speciale a fost abuzat de un profesor la școală! „Mi-a spus că fiul meu doarme într-o clasă, apoi am văzut pete de sânge”

Un copil cu nevoi speciale, în vârstă de 13 ani, a fost abuzat de un profesor la școală, într-o sală de clasă, în Africa de Sud.  

Un copil cu nevoi speciale, în vârstă de 13 ani, a fost abuzat de un profesor la școală, într-o sală de clasă, în Africa de Sud.

Copilul, cu sindromul Down, ar fi fost violat pe 5 august, după ce profesor l-ar fi închis într-o sală de clasă.

Potrivit mamei băiatului, elevului i s-a spus să părăsească școala timp de trei luni, pe durata desfășurării unei anchete. Însă, profesorului care l-ar fi abuzat i-a fost permis să lucreze în continuare, în East Rand.

Mama copilului a spus că și-a dat seama că s-a întâmplat ceva atunci când a venit la școală ca să își ia fiul acasă și nu l-a găsit în locul obișnuit în care acesta o aștepta.

Femeia și un prieten al ei l-au întâlnit pe profesorul care l-ar fi abuzat pe copil, iar acesta i-a condus la o sală de clasă unde elevul era încuiat. Cadrul didactic i-a spus mamei copilului că acesta probabil că a adormit.

„Când nu l-am găsit în locul obișnuit în care mă aștepta ca să îl iau acasă, am intrat în panică. Am alergat pe holurile școlii, strigându-i numele. El (profesorul care l-ar fi abuzat, n.r.) s-a oferit să ne ajute, spunând că fiul meu probabil a adormit în una dintre sălile de clasă”, a povestit femeia.

Ea a mai spus că a fost oripilată când fiul ei, care se comporta straniu, și-a schimbat hainele acasă. Femeia susține că a văzut pete de sânge, așa că și-a dus fiul imediat la doctor, unde a aflat că băiatul a fost violat.

Mama copilului abuzat a spus că este deranjată de hotărârea școlii de a nu-l suspenda ape bărbatul care i-a violat fiul și de a-i spune elevului să rămână acasă.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz, o investigație aflându-se în desfășurare și în cadrul școlii în care a avut loc incidentul.

Vremuri grele pentru britanici dar şi pentru românii care locuiesc în Regat. Totul are legătură cu Brexitul... Au furat nisip de pe o plajă din Sardinia, iar acum riscă șase ani de închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x