Antena Căutare

„Salut, sunt Casian și mă bat cu coronavirusul! Mami și tati cred că e vina lor!”. Un copil, diagnosticat cu COVID-19, fără ca părinții lui să fi avut simptome – FOTO

Un copil de nouă luni din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost diagnosticat cu coronavirus, fără ca părinții lui să fi prezentat simptome ale infectării cu COVID-19.

„Salut, sunt Casian și mă bat cu coronavirusul! Mami și tati cred că e vina lor!”. Un copil, diagnosticat cu COVID-19, fără ca părinții lui să fi avut simptome – FOTO
Cassian, diagnosticat cu coronavirus, și părinții lui.

Callum și Myroslava Coates, din Manchester, au aflat că fiul lor de doar nouă luni, Cassian, a devenit cel de-al doilea bebeluș din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care a fost infectat cu coronavius, deși niciunul dintre ei doi nu a prezentat simptome de COVID-19.

Micul Cassian a avut febră și alte simptome ca de răceală, timp de câteva zile, așa că părinții lui l-au dus la spital. Acolo, cei doi părinți au fost șocați să afle că fiul lor a fost infectat cu coronavirus.

Acum, cei doi britanici se află în autoizolare acasă, cu micuțul lor, pe care îl tratează cu Calpol, un medicament pentru răceală.

„Ne-am întrebat de unde a luat coronavirus, pentru că eu și soțul meu ne simțeam bine. Am intrat în panică. Ne-a spus că la copiii de vârsta lui, diagnosticul se pune după simptome. Ne-au spus să mergem acasă și să ne autoizolăm timp de două săptămâni”, a spus mama lui Cassian.

„Acum trecem prin suișuri și coborâșuri, dar Cassian a trecut deja prin ceea ce era mai rău”, a mai spus femeia.

„Cum a îndrăznit să mi-l ia? COVID-19 i-a furat până și ultima dorință! Un vis mai nobil nu exista!”. Soția unui bărbat ucis de coronavirus, mesaj cutremurător! Foto

Cassian a fost diagnosticat cu coronavirus după ce un nou-născut din Londra a devenit cel mai tânăr pacient cu COVID-19, săptămâna trecută. Acum, și acest copil ar fi „în afara oricărui pericol”.

Miercuri, 18 martie, încă un bebeluș din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost testat pozitiv pentru COVID-19, în Norfolk, potrvit presei britanice.

La nivel mondial, la momentul redactării acestei știri, au fost înregistrate peste 200.000 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus și peste 8.000 de decese.

AFP: Europa depăşeşte Asia ca număr de decese cauzate de noul coronavirus... Bernie Sanders urmează ”să-şi reevalueze” continuarea campaniei în urma unei serii de înfrângeri usturătoare în alegeril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x