Antena Căutare

Un cutremur de 7,1 grade pe scara Richter s-a produs azi! Autoritățile sunt în stare de alertă

Clipe de panică pentru sute de mii de oameni! Un cutremur cu incredibila magnitudine de 7,1 pe scara Richter s-a produs în această după-amiază. Autoritățile încearcă acum să analizeze situația și să constate dacă există pierderi umane sau materiale.

Un seism cu magnitudinea 7,1 s-a produs la aproximativ 250 de kilometri nord-vest de oraşul Puerto Maldonado din sud-estul Peru, informează vineri Reuters.

Epicentrul cutremurului a fost stabilit la o adâncime de 610 kilometri, conform Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite.

Pe lângă Peru, cutremurul a afectat și țări precum Brazilia și Bolivia. Deocamdată, autoritățile nu au oferit informații despre posibile pagube sau pierderi de vieți.

Sursa: Agerpres

Incendiu de pădure în apropiere de Berlin! Intervenția pompierilor este îngreunată de proiectilele neexplodate rămase di... FOTO. Patru MORŢI si peste 20 de RĂNIŢI în Finlanda! Un autocar a căzut de pe un pod peste calea ferată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x