Antena Căutare

Un diplomat american a fost victima unui atac cu... pantofi!

Fostul administrator civil al Irakului, diplomatul american Paul Bremer, a avut parte de o surpriza neplacuta in Parlamentul Britanic.

Diplomatul american a fost victima unu atac cu pantofi! Un irakian, suparat pe actiunile intreprinse de Paul Bremer in tara sa, a aruncat, pe rand, cu doi pantofi, inspre capul lui Paul Bremer.

Scena s-a petrecut la o conferinta organizata intr-o sala din cladirea Parlamentului britanic, unde Bremer era invitat. Irakianul l-a acuzat pe diplomat ca i-a distrus tara. Barbatul a fost arestat, dar a fost eliberat dupa cateva ore, cu conditia de a nu mai participa niciodata la conferinte si activitati organizate de Camera Comunelor.

In varsta de 77 de ani, Paul Bremer a fost desemnat Administrator civil al Irakului in 2003, dupa invazia americana. Cel ce l-a numit, Presedintele George Bush, a fost si el tinta unui atac cu pantofi, in 2008.

sursa foto: news.stanford.edu

Traseul carnii de cal din lasagna, din Romania pana in Marea Britanie... 11 oameni au murit in urma furtunii de zapada care a maturat nord-estul SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x