Antena Căutare

Un nou cutremur puternic a avut loc! Seismul s-a simţit şi în Capitală

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade a fost înregistrat în vestul Albaniei, miercuri dimineaţă

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade a fost înregistrat în vestul Albaniei, miercuri dimineaţă

Institutul de Geografie, Energie, Ape şi Mediu din Albania a raportat producerea unui cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade la ora locală 11.01 (12.01, ora României) la o adâncime de 15 km.

Cutremurul s-a produs în zona oraşului Durres, la aproximativ 30 de kilometri de capitala Tirană şi a durat aproximativ zece secunde.

Cutremurul a fost resimţit puternic şi în capitala ţării, unde mai multe persoane şi-au părăsit locuinţele.

Cel mai puternic cutremur din România de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 şi a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfântu Gheorghe (52 de kilometri).

Sfârșit HORROR pentru o stewardesă! Unde i-a fost găsit cadavrul și ce a făcut în ultimele ore de viață... Devastator! Ultimele cuvinte ale unei fetițe de 10 ani, care a murit după ce doctorii i-au dat un diagnostic greșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x