Antena Căutare

Un roman a zburat de la Viena la Londra in trenul de aterizare al avionului

Un roman a supravietuit unei curse Viena-Londra, in timpul careia a stat in compartimentul trenului de aterizare al avionului, relateaza Austrian independent.


Aeronava, care apartine unei companii din Emiratele Arabe Unite, a facut joi o escala in Viena, dupa care a decolat spre Londra, duminica seara.

Potrivit jurnalistilor, pasagerul clandestin a supravietuit doar pentru ca avionul, care era gol, a fost nevoit sa zboare la o atitudine mai joasa decat in mod normal, din cauza unei furtuni.

Politia din Viena a refuzat sa comenteze incidentul, in timp ce autoritatile britanice urmeaza sa-l chestioneze pe roman - care se afla internat intr-o clinica londoneza, in stare grava de hipotermie - despre cum a ajuns sa calatoreasca in trenul de aterizare al avionului.

sursa:Hotnews
Articolul continuă după reclamă
VIDEO! Europa Centrala lovita de inundatii devastatoare... Cea mai inalta cladire rezidentiala din lume va fi construita in Mumbai. Va avea 117 etaje!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x