Antena Căutare

Un șofer drogat a făcut praf o stație de taxare și a spulberat o familie întreagă! Avea 150 de kilometri la oră și a făcut prăpăd!

Imagini terifiante filmate de camerele de luat vederi în apropierea unei stații de taxare pentru autostrada. O mașină condusă de un șofer drogat a făcut ravagii, distrugând totul în jurul său și nenorocind o familie întreagă

Imagini terifiante filmate de camerele de luat vederi în apropierea unei stații de taxare pentru autostrada. O mașină condusă de un șofer drogat a făcut ravagii, distrugând totul în jurul său și nenorocind o familie întreagă.

Impactul a avut loc joia trecută în Croaţia, unde la o staţie de taxare de lângă Zagreb, pe autostradă, un BMW a intrat cu 150 de km la oră într-o Skoda care aştepta să treacă de bariere. Un cunoscut antrenor de tenis, soţia lui şi băieţelul lor de 6 ani au fost striviţi efectiv în maşină, intrând în comă.

Presa din Croaţia scrie că şoferul BMW-ului, un croat de 35 de ani, era drogat şi vorbea la telefon, în momentul impactului. El a fost arestat şi luni dus în faţa unui judecător.

O mamă a murit la trei săptămâni de la nașterea fiului ei! Tânăra a mers la o petrecere, iar apoi s-a prăbușit în locuin... Un tribunal din Rusia a prelungit cu încă trei luni perioada de arest pentru şase din cei 24 de marinari ucraineni captu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x