Antena Căutare

Uraganul Sandy a "facut ravagii" pe internet: harta accesata de milioane de oameni

Pentru a veni in sprijinul oamenilor, Google.org a realizat o harta interactiva ce a fost accesata de milioane de locuitori ai planetei. Harta prezinta traiectoria uraganului, nivelul precipitatiilor, dar si momentul si locul in care va atinge apogeul.

Uraganul Sandy a facut ravagii in marile orase de pe Coasta de Est. In New York si New Jersey este declarata stare de "catastrofa majora", iar milioane de oameni si-au petrecut noaptea in intuneric total. Bilantul provizoriu al mortilor arata un numar de 16 persoane decedate, insa autoritatile se astapta ca numarul victimelor sa fie mult mai mare.

Google.org a realizat o harta interactiva ce prezinta detalii importante despre starea uraganului. Pentru a afla detalii despre traiectoria furtunii, nivelul precipitatiilor dar si despre momentul in care va atinge apogeul, milioane de oameni au accesat reprezentarea grafica.

De asemenea, pentru a-i ajuta pe cei aflati in dificultate, harta mai arata unde se gasesc cele mai apropiate spitale si adaposturi comune.

Reduceri in timpul uraganului Sandy: cum profita americanii de pe urma "Apocalipsei"... A murit Antonio Meno, omul care a stat 23 de ani in coma!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x