Antena Căutare

VIDEO! Ministru italian, in lacrimi din cauza masurilor de austeritate. Premierul isi doneaza salariul

Masurile anticriza vin cu lacrimi pentru politicienii italieni.

Prezenta la conferinta de presa in care erau anuntate prevederile noului plan de austeritate adoptat, ieri, de guvernul de la Roma, ministrul Afacerilor Sociale din Italia, Elsa Fornero, a izbucnit in plans.

Mario Monti renunta la salariul de premier: Cand cer sacrificii poporului, e normal sa renunt si eu la salariu!

Seful Guvernului italian Mario Monti a anuntat ca intentioneaza sa renunte la salariul de premier si ministru al Economiei. Premierul italian a facut acest anunt dupa adoptarea unui plan anticriza de o rigoare draconica destinat sa puna Italia la adapost de criza datoriilor, informeaza AFP.

"In momentul in care se cer sacrificii tuturor cetatenilor, mi se pare ca este de datoria mea sa renunt la salariul de presedinte al Consiliului si ministru al Economiei si Finantelor", a declarat Mario Monti in cadrul unei conferinte de presa.

Premierul Italiei a promis ca "va pune sub control deficitul si datoria" Italiei, prezentand noile masuri de ajustare bugetara.

"Nu trebuie sa fim perceputi in Europa ca un focar" al crizei, a spus Monti. Primul-ministru a precizat ca vrea "o Italie orgolioasa care sa nu mai fie batjocorita asa cum s-a intamplat in trecut".

Foto: theage.com.au

FOTO! China: Ultimele momente de viata ale unor condamnate la moarte... RedSocial - noua retea de socializare a Cubei, inspirata de Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x