Antena Căutare

„L-au otrăvit! Urla de durere” Vladimir Putin a „scăpat” de cel mai mare rival al său, cu o ceașcă de ceai

Cel mai vocal critic al lui Vladimir Putin este în comă, într-un spital din Siberia, iar medicii cred că a fost otrăvit. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

„L-au otrăvit! Urla de durere” Vladimir Putin a „scăpat” de cel mai mare rival al său, cu o ceașcă de ceai Galerie
„L-au otrăvit! Urla de durere” Vladimir Putin a „scăpat” de cel mai mare rival al său, cu o cească de ceai

Cel mai vocal critic al lui Vladimir Putin este în comă, într-un spital din Siberia, iar medicii cred că a fost otrăvit. Aleksei Navalnîi s-a prăbuşit în toaleta avionului care îl aducea la Moscova iar când a ajuns ambulanţa, deja nu mai putea vorbi, potrivit Observator.

Astăzi, prin vocea purtătorului de cuvânt, Kremlinul i-a dorit însănătoşire grabnică.

Medicul personal al activistului cere însă transferul în străinătate, însă medicii spun că starea lui este mult prea gravă pentru a fi transportat.

Diagnosticul politicianului rus nu este cunoscut. Oficial, serviciul de presă al Ministerului Sănătăţii din Omsk a raportat doar că „nu există date despre un accident vascular cerebral sau atac de cord şi nu este infectat cu noul coronavirus”, scrie Meduza.

Pe de altă parte, site-ul de ştiri Baza, fără a cita surse, scrie că în corpul lui Navalnîi a fost găsită o substanţă toxică ce i-a afectat sistemul nervos. Aceeaşi sursă notează că nu se cunoaşte natura substanţei toxice.

Un mort, ținut în hipermarket, acoperit cu umbrele și cutii! Clienții care l-au văzut au suferit un șoc! „Cerem scuze fa... Imagini dramatice! S-a crăpat pământul și a înghițit 21 de mașini, la miezul nopții! Momentul a fost filmat! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x